Yakamoz'dan farklı başlangıç

Yakamoz

Yakamoz Koleji okul öncesi eğitim kurumu olan Bebek Koleji 2014-2015 eğitim öğretim dönemine farklı ve iddialı girdi.

ÇİFT ANA DİL

Tüm gün İngilizce eğitim veren anaokulunun, çocukların Türkçe yanı sıra İngilizcelerinin iyi seviyede olmasını hedeflediklerini belirten Usluadam şöyle konuştu: “Okulumuz, çift ana dilli bir eğitim kurumudur. Her sınıfta okul öncesi eğitim konusunda tam yeterli ve deneyimli bir öğretmen, bir de hem İngilizce hem de Türkçeye hâkim Türk öğretmen bulunur. Kolejimizin amacı, yarınlarda söz sahibi olacak küresel dünya vatandaşları yetiştirmektir. Çift ana dilli eğitime ne kadar erken yaşta başlanırsa, o kadar iyi sonuç alındığı bilinen bir gerçektir.”

YARATICI EĞİTİM

Değişik eğitim sistemlerini denediklerini belirten Usluadam, “Kolej olarak öğrenci merkezli bir yaklaşımı benimsemekteyiz. Öğrencilerin kendi kişisel gelişimlerini desteklemek ve yeteneklerini geliştirmek için olanaklar araştırır ve onlara sunarız. Her çocuğun özgün olduğundan yola çıkarak hazırlanan müfredatımızda, çocukların doğal merak ve yaratıcılığından yararlanarak her birinin yeteneklerini ayrı ayrı ortaya çıkarmak hedeflenmiştir. Öğrencilerimize, sahip oldukları tüm potansiyeli hayata geçirebilmelerini sağlayan her türlü imkânı sunmaktayız.

GÖREVİMİZ

Bebek Koleji ekibi olarak görevimiz, gelecek nesilleri zekâsıyla, geniş dünya görüşü ve azmiyle yönlendirecek olan öğrencilerimizin, başarılı, sevecen ve kendine güvenen birer Türk ve dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamaktır” diye konuştu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti